Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Deadline Benchmark uitgesteld

Meedoen aan de Benchmark Kinderopvang kan nog wat langer. De deadline is nu woensdag 15 mei.Brancheorganisatie Kinderopvang heeft besloten de deadline uit te stellen, omdat een aantal organisaties heeft aangegeven de komende dagen de Benchmark nog graag in te willen vullen. Ze krijgen hiervoor iets meer tijd.
Deadline Benchmark uitgesteld

Met het invullen van de Benchmark Kinderopvang krijg je een indruk hoe je organisatie er wat betreft kwaliteits-, bedrijfsvoerings- en governance-aspecten voorstaat. In het Benchmarkrapport Kinderopvang staat een overzicht met de belangrijkste resultaten van jouw (financiële) bedrijfsvoering.

Sectorrapport Kinderopvang

De Benchmark Kinderopvang van de Brancheorganisatie is niet dezelfde als die van het Waarborgfonds. De twee benchmarks bestaan naast elkaar. Ze hebben wel hetzelfde doel: een goed beeld krijgen van hoe de sector er in het algemeen voor staat. Het Waarborgfonds Kinderopvang, maar ook de Brancheorganisatie Kinderopvang gebruiken deze resultaten voor het maken van beleid, maar ook voor hun politieke lobby in Den Haag.

Meedoen

Tot nu toe hebben veel organisaties de Benchmark al ingevuld, meldt de Brancheorganisatie op haar website. Toch roept ze nog meer organisaties op om de Benchmark in te vullen. Vanwege de komende feestdagen, is besloten de deadline iets uit te stellen. Gezien het aantal organisaties dat al heeft toegezegd de komende dagen de Benchmark in te vullen, hoopt de Brancheorganisatie dat de Benchmark een zo volledig mogelijk beeld van de sector oplevert.

Meedoen kan door een mailtje te sturen naar helpdesk@kinderopvang.nl (ook voor niet-leden van de Brancheorganisatie).

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.