Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De Maatschappelijk Ondernemersgroep

In de branche Kinderopvang van de MOgroep bundelen zo’n 620 ondernemers in de kinderopvang hun krachten. Zij exploiteren 80% van de kindplaatsen in Nederland.
De MOgroep behartigt de belangen van de branches door lobby en profilering; voert CAO-onderhandelingen voor de CAO’s Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang; stimuleert en ondersteunt het ondernemerschap in de branches; ondersteunt de werkgeversfunctie van de leden; informeert, signaleert tendensen en volgt het nieuws op de voet; initieert projecten en onderzoeken.

Op de website van de MOgroep leest u meer over de activiteiten van de MOgroep.

Marike Vroom werkt al 27 jaar voor de kinderopvangbladen. Begonnen als redacteur voor het blad Kinderopvang, daarna jarenlang als hoofdredacteur van dat blad en ook van Management Kinderopvang, Kinderopvangtotaal.nl én Zosja.nl. Sinds 2023 heeft Sophie van Hogendorp het hoofdredacteurschap overgenomen. Marike blijft betrokken als eindredacteur van Management Kinderopvang. De sector heeft voor eeuwig haar hart gewonnen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.