Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De LKK-kwaliteitsmetingen gaan weer van start

De kwaliteitsmetingen van de Landelijke Kwaliteitsmonitor Kinderopvang (LKK) gaan weer van start! De periode van werven en meten loopt van maart tot en met half juli 2022. Het consortium LKK hoopt dat alle benaderde kinderopvangorganisaties en gastouder(bureau)s meedoen aan LK2022.
nieuw-protocol-kinderopvang-met-gewijzigd-quarantaineadvies
kate_sept2004 / Getty Images / iStock

Is je locatie geselecteerd, dan ontvang je een uitnodiging per mail en word je kort daarna gebeld door één van de medewerkers van het consortium LKK.

Zesde meting

Dit is alweer de zesde meting van LKK, bestaande uit Universiteit Utrecht en stichting Sardes. Dit jaar hopen zij kwaliteitsmetingen uit te voeren binnen circa 32 locaties van kinderdagopvang, 32 locaties van peuteropvang, 32 locaties van buitenschoolse opvang en circa 32 gastouders.

Hier gaan ze aan de slag

De gebieden waar het LKK van maart tot en met half juli 2022 aan de slag gaat zijn: Noord-Friesland (Noord), de Achterhoek en Flevoland (Midden-Oost), de Zaanstreek, Agglomoratie Leiden en Bollenstreek, Agglomoratie ’s-Gravenhage en Groot-Rijnmond (West) en Zuid-Limburg (Zuid).

Benieuwd of ze bij jou in de buurt willen meten? Bekijk de geselecteerde gebieden >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.