Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

CDA: kinderopvangtoeslag toch niet omlaag

CDA

Het

Registreren

2 REACTIES

  1. Dat de VVD dit ook wil was al langer bekend.. Wat GroenLinks daarentegen klaarmaakt is het synoniem voor hypocriet. Notabene een handtekeningenactie opzetten om bezuinigingen terug te draaien.. en wanneer ze aan mogen schuiven bij de besprekingen over het Lente Akkoord, zijn ze de hele handtekeningen petitie plotsklaps vergeten: ”ja dat hoort nu eenmaal bij onderhandelingen”, was de beterming van Sap. Wat een kolder! En nu een andere partij aanwijzen (welke in haar fundament zaken aan het herzien & ontwikkelen is) als het zwarte schaap. Dit geheel ter eigen gewin waar ze, gezien de actie tijdens het LA, absoluut gewoon geen recht op hebben..

  2. Lees alle reacties
  3. Dat de VVD dit ook wil was al langer bekend.. Wat GroenLinks daarentegen klaarmaakt is het synoniem voor hypocriet. Notabene een handtekeningenactie opzetten om bezuinigingen terug te draaien.. en wanneer ze aan mogen schuiven bij de besprekingen over het Lente Akkoord, zijn ze de hele handtekeningen petitie plotsklaps vergeten: ”ja dat hoort nu eenmaal bij onderhandelingen”, was de beterming van Sap. Wat een kolder! En nu een andere partij aanwijzen (welke in haar fundament zaken aan het herzien & ontwikkelen is) als het zwarte schaap. Dit geheel ter eigen gewin waar ze, gezien de actie tijdens het LA, absoluut gewoon geen recht op hebben..

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.