Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bso-kinderen treden in voetsporen Nederlands elftal

Zo goed leren hockeyen als het Nederlands elftal Dames of Heren. Daar konden de kinderen van de buitenschoolse opvang van Kinderopvang BijDeHand, Kern Kinderopvang Randstad, Kern kinderopvang Zoetermeer en IJsselkids op 19 juni aan werken. Natuurlijk was het vooral genieten tijdens de hockeyclinic en spelmiddag, georganiseerd in samenwerking met de KNHB tijdens de Rabobank Hockey World League Semi-Final.
Bso-kinderen treden in voetsporen Nederlands elftal

Op woensdag 19 juni mochten zo’n 200 bso-kinderen van acht jaar en ouder naar H.C. Rotterdam, waar de Rabobank Hockey World League Semi-Final wordt georganiseerd. De kinderen kregen een professionele hockeyclinic op het Kids City veld. Er werden sportieve spelactiviteiten op het SWKGroep-veld  gespeeld. Zesendertig kinderen kregen een speciale VIP-rondleiding achter de schermen. Met een kijkje in het VIP-dorp en de persruimte.

Japan en Nieuw-Zeeland

Op 13 juni mochten in totaal 400 bso-kinderen met hun ouders/verzorgers genieten van zowel de hockeywedstrijd van het Nederlands elftal Dames tegen Japan als de wedstrijd van het Nederlands elftal Heren tegen Nieuw-Zeeland.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.