Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Branchepartijen in de kinderopvang

De Maatschappelijk Ondernemersgroep. Kortweg MOgroep Kinderopvang is één van de grote brancheorganisaties in de kinderopvang. MOgroep Kinderopvang behartigt de belangen van organisaties met kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang, gastouderbureaus of combinaties ervan. Meer weten over wat MOgroep Kinderopvang voor jou kan betekenen? Kijk dan op de website.

De Branchevereniging van Ondernemers in de kinderopvang is een jonge en groeiende vereniging die de belangen behartigt van Nederlandse ondernemers die professionele opvang bieden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar.Op de website leest u meer over de activiteiten van de Branchevereniging en over het lidmaatschap.

Handig!Meer weten over regelgeving, wetten en subsidies in de kinderopvang. Op de website antwoordvoorbedrijven.nl/kinderopvang kunt u alles in één oogopslag zien.

Marike Vroom werkt al 27 jaar voor de kinderopvangbladen. Begonnen als redacteur voor het blad Kinderopvang, daarna jarenlang als hoofdredacteur van dat blad en ook van Management Kinderopvang, Kinderopvangtotaal.nl én Zosja.nl. Sinds 2023 heeft Sophie van Hogendorp het hoofdredacteurschap overgenomen. Marike blijft betrokken als eindredacteur van Management Kinderopvang. De sector heeft voor eeuwig haar hart gewonnen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.