Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Brabantse campagne ‘Kleine Mensen Grote Wensen’

Servicebureau Kinderopvang, dat bemiddelt tussen vraagouders en kinderopvang in Tilburg en omgeving, start de campagne 'Kleine Mensen Grote Wensen'. Daarin wil de organisatie aandacht vragen voor de stem van kinderen in de kinderopvang. De organisatie vindt dat discussies over de kinderopvang vaak over de hoofden van de kinderen heen wordt gevoerd.
Brabantse campagne 'Kleine Mensen Grote Wensen'
Foto: ANP Photo

De campagne houdt in dat er in Tilburg, Waalre en Valkenswaard huis aan huis een boekje wordt verspreid waarin Servicebureau Kinderopvang tips op een rij zet waar ouders op moeten letten als ze goede kinderopvang willen. Ook worden er in het boek keuzes aan ouders voorgelegd die hen helpen met het nemen van een juiste beslissing. Natuurlijk is er in het boekje ook aandacht voor wat kinderen willen.

 

Kosten de boventoon

Ellen van de Bunt, manager Servicebureau: ‘Het is voor ouders heel lastig om een goede keuze voor kinderopvang te maken in deze tijd, waarin kosten de boventoon voeren. Wat de beste vorm van opvang is voor een kind kan alleen door de ouder zelf bepaald worden. Wij willen alleen graag vertellen wat we in al die jaren in de professionele kinderopvang geleerd hebben van de kinderen zelf.’

 

Servicebureau

Aangesloten kinderopvangorganisaties bij het Servicebureau Kinderopvang zijn Kinderstad, Kindercrèche, Sterre Kinderopvang, Horizon Kinderopvang en gastouderbureau Kinderopvang Thuis.

 

Lees hier meer over de actie en download het boekje gratis >>
Tip: Gebruik Firefox of Google als browser. De website werkt niet goed op Internet Explorer.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.