Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Blog Jolanda Rikers – Niet plannen, maar aanpassen

Afgelopen week nam ik deel aan de jaarlijkse terugkomdag Management Control van de Universiteit Maastricht. Ik verheug me altijd op deze bijeenkomst, waar vooral Register Accountants voor hun PE-punten aan deelnemen. Dat is overigens niet de reden waarom ik erheen ga. Nee, het zijn vooral de inspirerende woorden van professor Tjeu Blommaert die mij telkens weer doen besluiten om deel te nemen.
Jolanda Rikers
'De snelheid van technologische ontwikkelingen zal blijven toenemen

Deze

Registreren

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.