Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe dingen doen

Voor 2008 heb ik mij voorgenomen mij te richten op het opzetten van nieuwe activiteiten. En dan heb je van die weken, dan komt alles tegelijk. Zo ben ik afgelopen week bezig geweest met een projectteam voor het opzetten van Kerkraadse Kinder Spelen. Geïnspireerd door EK Voetbal en de Olympische Spelen, willen we ook graag voor de Kerkraadse kinderen een sportief evenement organiseren op de markt. Als je dan denkt aan Kerkrade, denk je, tenminste ik meteen aan Roda JC. Toevallig kwam ik de PR Manager van Roda JC bijeen netwerkbijeenkomst van Kerkraadse ondernemers tegen. Vervolgens heb ik bij haar in de week gelegd of we misschien voetballers give-aways, etc, voor ons evenement kunnen krijgen. Doet het altijd goed! Over PR gesproken; ik ben ook deze week weer in gesprek gegaan met de lokale TV om een derde serie Kijk Op Kinderen te maken. Nu willen we graag de BSO en zijn diversiteit aan activiteiten in beeld brengen. Opnames vinden plaats in maart en uitzending in april. Ook zijn we gestart met het sportcarrousel voor de BSO, waarvoor we provinciegelden van de Provincie Limburg hebben gekregen. Ben ik daarnaast nog bezig met het opstarten van een BSO bij het Pinkpop-terrein te Landgraaf, alwaar een bike- and ridepark voor kinderen wordt gerealiseerd. Heb ik tussen de bedrijven door nog een uitwisseling van locatiemanagers tussen onze organisatie en kinderopvangorganisaties uit het Herzogenrath georganiseerd met als doel te leren van elkaar. De week heb ik afgesloten met een voorlichtingsbijeenkomst Preventief Jeugdbeleid 0-4 jaar Kerkrade.

En we zijn gestart samen met de Gemeente Kerkrade, Jeugdgezondheidszorg, Bureau Jeugdzorg en Maatschappelijk Werk om een deskundigheidsbevordering van onze leidsters op het gebied van signalering van zorgkinderen. De wijkverpleegkundigen gaan hiervoor actief deelnemen in onze teamvergaderingen op locatie. Menig lezer wordt wellicht moe als hij/zij deze opsomming van nieuwe dingen leest. Het gekke is dat ik er net energie van krijg!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.