Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Zware bevalling

Toen ik september 2009 startte met de MBA-opleiding aan de Universiteit Maastricht, had ik niet verwacht dat het zo’n zware bevalling zou zijn. Ik wist dat de doorlooptijd langer dan 9 maanden zou zijn, maar had geen rekening gehouden met mijn ziekte (2 maanden) en het ziekteproces en uiteindelijk sterven van mijn vader in 2010. Desalniettemin heb ik de klus op een oortje na gevild. Afgelopen week heb ik het ruim 80-pagina-tellend rapport “hoe loyaal zijn kinderen?”ingeleverd bij de examencommissie. Rest mij nog om op vrijdag de dertiende mei het stuk te verdedigen. Toch is het goed om af en toe weer eens in de diepte te duiken en grondig onderzoek te verrichten. Ik heb dan ook weer ideeën voor innovatie. Immers, “Innovation distinguishes between a leader and a follower.”, aldus Steve Jobs.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.