Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Jolanda Rikers – Weer een studie?

Met een professor in de familie kan ik natuurlijk niet achterblijven. Ik zit aan de vooravond van het eventueel oppakken van een MBA studie. Ik heb afgelopen jaren op experimentele basis enkele studies gevolg, waaronder de Avicenna opleiding Visie en Leiderschap en de UMBS Master>
Toen ik enkele weken geleden bij het afstuderen van de MBA studie van mijn nicht was, viel bij mij het kwartje; ik moet toch die iedere keer weer uitgestelde MBA-studie gaan doen. De huidige modulaire opbouw is overzichtelijk en met mijn vrijstellingen van Bedrijfskunde, ben ik met 6 keer 1 week van 6 dagen verdeeld over 1 ½ jaar klaar; dat is te overzien. Ware het niet dat ik ook qua werk in een ‘overdrive’ zit. Misschien normaliseert deze studie werk en privé? De tijd zal het leren.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.