Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Voortvarende samenwerking

In tegenstelling tot andere regio’s heeft de belangrijkste onderwijsstichting voor Zuid-Oost-Limburg, Movare, alle kindpartners (peuterspeelzalen, kinderopvang, BSO) uitgenodigd om met hun mee te werken aan een gemeenschappelijk aanbod. Hierbij moet worden gedacht aan een basispakket BSO voor één prijs, maar ook aan een gemeenschappelijk doorgaande ontwikkelingslijn. Ten aanzien van het basispakket BSO voor één prijs zijn al mijn verwachtingen overtroffen. Met de directe concurrenten aan tafel hebben we op een constructieve wijze overlegd en zijn we eruit gekomen. Door de gemeenschappelijke prijs voor het basispakket kan Movare ook een eenduidig aanbod aan ouders aanbieden. Hierdoor wordt natuurlijk wel het marketinginstrument ‘prijs’ uitgeschakeld. Echter, deze prijzen ontliepen zich nu ook al niet veel, zeker als je kijkt wat het de ouder netto kost.
Ik ben erg verheugd over de positieve samenwerking en verwacht dan ook dan we de verachte groei in de BSO op een sportieve wijze samen gaan organiseren. Ik hou jullie op de hoogte.

Marike Vroom werkt al 27 jaar voor de kinderopvangbladen. Begonnen als redacteur voor het blad Kinderopvang, daarna jarenlang als hoofdredacteur van dat blad en ook van Management Kinderopvang, Kinderopvangtotaal.nl én Zosja.nl. Sinds 2023 heeft Sophie van Hogendorp het hoofdredacteurschap overgenomen. Marike blijft betrokken als eindredacteur van Management Kinderopvang. De sector heeft voor eeuwig haar hart gewonnen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.