Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Succesvol voetbaltoernooi

Als kinderopvangorganisatie hebben we het gezond bewegen van kinderen hoog in het vaandel staan. Wij zoeken dan ook iedere keer manieren waarbij kinderen op een speelse manier hierin worden uitgedaagd. Zo hebben we op 2 juni ons kindercircus georganiseerd en deze week een voetbaltoernooi. Ongeveer 150 kinderen van de groepen 6/7 van alle basisscholen en de buitenschoolse opvang hebben deelgenomen aan deze tweede editie van het voetbaltoernooi Kerkrade. Op deze prachtige zomerse dag streden maar liefst 25 teams gestreden om de eerste plaats. In 2006 deden er 17 teams mee. Voor de eerste drie plaatsen waren er natuurlijk bekers. Daarnaast heeft Roda JC voor alle deelnemers nog diverse prijzen gesponsord, variërend van een rugzak vol met Roda spulletjes tot door de spelers gesigneerde voetballen .

Het was wederom een zeer geslaagd evenement met veel belangstelling van ouders en kinderen, die de teams kwamen aanmoedigen. Zeer welkom was ook de participatie van buurtbewoners en de samenwerking met brede school Steltloper. Het voetbaltoernooi, is een samenwerkingsproject tussen onze organisatie, Impuls (jongerenwerk) en de Gemeente Kerkrade. Vanwege het succes zal dit evenement zeker een vervolg krijgen

Marike Vroom werkt al 27 jaar voor de kinderopvangbladen. Begonnen als redacteur voor het blad Kinderopvang, daarna jarenlang als hoofdredacteur van dat blad en ook van Management Kinderopvang, Kinderopvangtotaal.nl én Zosja.nl. Sinds 2023 heeft Sophie van Hogendorp het hoofdredacteurschap overgenomen. Marike blijft betrokken als eindredacteur van Management Kinderopvang. De sector heeft voor eeuwig haar hart gewonnen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.