Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Running Lunch

Op donderdag 4 februari heeft Kinder Opvang Kerkrade een zogenaamde ‘running lunch’ georganiseerd voor de politieke partijen van de gemeente Kerkrade. Tijdens deze ‘running lunch’ zijn de raadsleden van nagenoeg alle politieke partijen geïnformeerd over het belang en de noodzaak van het peuterspeelzaalwerk in Kerkrade. Opvallende afwezige was de partij voor het gezin, het CDA.

De raadsleden bezochten tijdens de lunch drie verschillende peuterspeelzaallocatie, waar ze uitleg kregen over de inhoudelijke werkwijze van de Voor- en Vroegschoolse Educatie. De raadsleden waren zeer enthousiast over de professionaliteit van onze peuterspeelzalen. De meesten waren relatief onbekend met ons complete aanbod. Door meer kennis van het peuterspeelzaalwerk over te dragen aan de politieke partijen kunnen de raadsleden zich de komende vier jaar beter inzetten voor het peuterspeelzaalwerk. De tijd zal leren of dit ook effect zal hebben op het nieuwe gemeentelijke beleid.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.