Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Leidster van het jaar 2011

Wat is dit toch in de kinderopvang?! Bij het Peuterspeelzaalwerk Landgraaf heb ik vorig jaar de verkiezing voor de ‘Beste locatie’ moeten afschaffen, omdat de medewerkers aangaven dat ze alles samen deden… Dit jaar blijkt de verkiezing van ‘Leidster van het jaar 2011′ bij Kinder Opvang Kerkrade door de enorm lage respons van slechts 20% in het water te vallen. Desalniettemin heb ik toch, stoïcijns als ik ben, een leidster van het jaar kunnen kiezen, namelijk: Ramona Krijthe (zie foto).

Zij had met de 6 voorkeursstemmen (20%) de hoogste score behaald. Opvallend was dat haar moeder Marianne Feenstra (ook werkzaam bij ons) de 2e plek heeft behaald met 4 stemmen. Het zit dus in de familie. Ramona werd getrakteerd om een bongobon Superwoman en een mooi bronzen beeldje.

Vanwege het lage animo is dit idee voor de komende jaren ook weer afgeschaft. Opmerkelijk vond ik wel alle leuke felicitaties van collega’s naar deze winnende leidster via facebook.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.