Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Jolanda Rikers – Inspirerende kinderen

Jolanda Rikers - Inspirerende kinderen

Afgelopen dinsdag weer een inspirerende vergadering met onze kinderwethouders van de BSO’s gehad. We zijn druk doende met productinnovatie en een wezenlijk onderdeel hierbij is om dit met de beoogde doelgroep te bespreken. De kinderwethouders zijn hiervoor een uitstekend klankbord.

Ondanks ik af en toe wel moeite had om de orde te bewaken…. (1 uur vergaderen is ook wel lang voor de mannelijke wethouders), kwamen er toch zeer zinvolle tips uit, die ons behoeden voor verkeerde keuzes. Tja, dan merk ik wel de handicap dat ik zelf geen kinderen heb in die leeftijd.

Ik vond het vooral opmerkelijk dat zij met tips kwamen om risico’s te beperken. Zo gaven ze aan om de nieuwe activiteiten in eerste instantie niet buitenshuis te organiseren, want dan zou je snel het overzicht kwijt raken van de deelnemende kinderen. Ook reageerden ze fel om ons idee om bestaande jeugdhonken te gebruiken. Volgens hun kwamen daar te veel drugsverslaafden. Ze hadden ook bezwaar tegen de open inschrijving, omdat dan ook kwaadwillenden onze activiteit zouden kunnen verstoren.

Tja en dan hoor ik ouderen zeggen dat de jeugd is veranderd, maar dan wel in positieve zin!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.