Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Jolanda Rikers – Iets te vieren?

Jolanda Rikers - Iets te vieren?

 

Zoals jullie weten wordt in deze tijd van het jaar in ons zuinige zuiden uitbundig Carnaval gevierd.  Weer of geen weer? Goede of slechte tijden? Dit feest gaat altijd door.

Zo lopen wij ook dit jaar met 250 ouders, kinderen en medewerkers mee met de kinderoptocht aanstaande zaterdag. Ons thema dit jaar is: ‘Meten is weten’. We hebben hiervoor onlangs zowel bij medewerkers als bij klanten een tevredenheidsmeting uitgezet. De responscijfers zijn in ieder geval al veel hoger dan de vorige keer. Hopelijk ook de rapportcijfers!


‘Het wordt tijd dat we uit de verdedigingspositie wegkomen en gaan scoren’

Onze Carnavalsstoet wordt gehesen in een bouwvakkerstenue, want we moeten de mouwen opstropen komend jaar en samen bouwen aan een vernieuwend Kinder Opvang Kerkrade. Ik heb zelf ook een innovatieproject naar mij toegetrokken, namelijk een nieuwe kidsclub voor kinderen van 8 tot 13 jaar, buiten de Wet Kinderopvang. Uitgaande van onze getalenteerde en ondernemende medewerkers moet dit een succes worden.

Crowdfunding en crowdsourcing zal een wezenlijk onderdeel vormen van deze nieuwe manier van werken. De maatschappij verandert en de kinderopvang loopt voorop. Het wordt tijd dat we uit de verdedigingspositie wegkomen en gaan scoren. Zaterdag lopen we in ieder geval voorop, meteen achter de Prins, Kirchroa Alaaf!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.