Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Frisse start Jong MT

Jolanda Rikers - Frisse start Jong MT

Voor iedereen natuurlijk nog de beste wensen, maar vooral veel nieuwe kinderen!

In 2013 zullen wij alle focus richten op het werven van nieuwe klanten, maar ook het behouden van onze bestaande. Hiervoor is wel innovatiekracht nodig. Om ook deze kracht in onze organisatie te genereren heb ik vorig jaar een viertal enthousiaste en jonge (<30 jaar) medewerkers geworven voor het Jonge MT. Onze klant blijft altijd jong en het MT wordt steeds ouder. Willen we niet de aansluiting missen bij de veranderende behoeften van onze nieuwe jonge klanten, zullen we jonge mensen moeten betrekken in onze besluitvorming.

‘Kinder Opvang Kerkrade is niet meer bereid te wachten op de volgende politieke kaalslag van de markt’

Het Jonge MT krijgt een schaduwrol bij ons huidige MT. Zij mogen meedenken over onze plannen, maar ook meewerken aan projecten. Ik ga niet met ze vergaderen, maar we communiceren via ons digitale forum. Vlak voor de kerst heb ik ze ons nieuwe activiteitenplan voorgelegd en ik ben zeer aangenaam verrast door de verfrissende reacties en ideeën. Daar kunnen we iets mee. In de volgende stap gaan ze actief participeren in met name innovatieprojecten. Kinder Opvang Kerkrade is niet meer bereid te wachten op de volgende politieke kaalslag van de markt. Daarentegen willen wij vanuit onze talentvolle medewerkers de markt opnieuw veroveren. Daar gaan wij voor!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.