Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Evaluatie Disney Parijs 2012

 

Het jubileumuitje naar Disney Parijs (bestaat dit jaar ook 20 jaar) heeft een onvergetelijke indruk op mij gemaakt Eigenlijk hou ik niet zo van pretparken en al helemaal niet van de regen op dag 1 (krijg ik weer krullen!). Echter, alle gezichten van onze jubelende Kokkies in de diverse achtbanen, maakt dat helemaal goed.

Ik ben zelf ook in eentje geweest en toen vond ik het wel genoeg. Daarnaast heb ik heerlijk gegeten en nog leuke knuffels gekocht voor mijn aanstaand petekindje. Ondanks de lange heen- en terugreis (elk ruim 6 uur!), vloog de tijd enorm snel voorbij. Ik vond het vooral vreemd dat ik na aankomst in het Disneypark, met uitzondering van 2 collega’s, niemand van onze organisatie heb gezien en waren toch met 220 man/kind aanwezig. Het is eenzaam aan de top.

‘Zo’n hoge score hebben we nog nooit behaald. Tja, het kost wat, maar dan heb je ook wat’

Om bij thuiskomst een goed zicht te krijgen op de daadwerkelijke tevredenheid van mijn reisgenootjes heb ik, als marketeer pur sang, een evaluatie uitgezet. Na 40% van de reacties te hebben geteld, kom ik op een gemiddeld rapportcijfer van maar liefst een 9,2! Zo’n hoge score hebben we nog nooit behaald bij een KTO of MTO. Tja, het kost wat, maar dan heb je ook wat.

Iedereen was tevreden over nagenoeg alles. Behalve kritiek over een rokende en roekeloos rijdende en enkele laatkomers op bij het vertrek op zondag, heb ik geen negatieve reacties. Velen geven aan dat een dergelijk uitje voor herhaling vatbaar is, maar dan moeten we wel eerst weer veel geld verdienen! Met mijn Donald Duck muts maak ik meteen duidelijk hoe we dat gaan doen of misschien wordt het toch tijd voor een personeelsvereniging?

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.