Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Iets te vieren?

Afgelopen woensdag hoorden veel middelbare scholieren of zij iets te vieren hadden. Precies op dat moment vierden wij op de markt in Kerkrade ons 30 jarig jubileum.

Voor de tweede keer alweer. In januari waren we al gestart met een jubileumreceptie voor medewerkers en relaties. Tja, je blijft een heel jaar 30.

Deze woensdag gaven we de kinderen van Kerkrade Kokkies Muziek Spektakel cadeau. Volop vertier in de vorm van springkussens, stormbaan, kratstapeltoren, knutselen, schminken en diverse muziekoptredens.

‘Het kost natuurlijk wel wat. Niet alleen qua geld maar ook qua voorbereiding en inzet van medewerkers’

Onze lokale entertainer enthousiasmeerde kinderen voor de dance clinics. En dat was ook wel nodig, want wat was het warm. We hebben misschien wel evenveel peentjes gezweet als de scholier die zijn hopelijk positieve uitslag afwachtte. Er werd mij gevraagd of we dit elk jaar organiseerden. Nou, we organiseren elk jaar wel een groots event voor kinderen, maar zo groot…

Het kost natuurlijk wel wat. Niet alleen qua geld maar ook qua voorbereiding en inzet van medewerkers. Aan de andere kant is het ook goed om te blijven vieren. Diezelfde woensdagmiddag was ook de crematieplechtigheid van de man van een kennis. Daar kon ik helaas niet bij zijn. Hij was maar een jaar ouder dan ik. Zaterdag nemen we afscheid van een collega-bestuurder, 61 jaar. Tja, dan ben je toch blij dat je nog iets te vieren hebt.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.