Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Shanna Kulik – Continu op zoek naar nieuwe beweeguitdagingen

Op de kinderopvang van mijn zoontje eten de kinderen op een ronde bank in de hoek van de ruimte. Vanwege de vorm sluit deze bank niet goed aan op de muur, met als gevolg: een loze ruimte tussen de muur en de bank. Om te voorkomen dat daar kindjes achter vallen, hebben ze daar een kussen tussen geplaatst. Prima oplossing, zou je denken…
blog-shanna-kulik-continu-op-zoek-naar-nieuwe-beweeguitdagingen
Afbeelding door Jeniffer, Wai Ting Tan via Pixabay

Dit

Registreren

Shanna Kulik
Shanna Kulik is specialist bij Kenniscentrum Sport & Bewegen op het gebied van motorische ontwikkeling bij kinderen en jongeren. Ze is moeder van een dochter (4) en een zoontje (1) die allebei naar de kinderopvang gaan. Een goede motorische ontwikkeling draagt bij aan plezier in bewegen, wat ook in de toekomst waarborgt dat kinderen blijven bewegen. Door wetenschappelijke inzichten te combineren met ervaring uit de praktijk probeert Shanna vanuit verschillende hoeken bij te dragen aan het stimuleren van bewegen van jeugd en jongeren.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.