Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Naomi Dessaur – Signalen zijn er niet-niet

Als ik praat met Aandachtsfunctionarissen huiselijk geweld en kindermishandeling of andere professionals in zorg, welzijn, onderwijs en kinderopvang, dan hebben zij het vaak over een ‘grijs gebied’. Als het gaat om signalen van kindermishandeling of huiselijk geweld, voelen deze voor veel professionals als zo’n grijs gebied. Want vaak is het niet helemaal duidelijk: zijn dit nu zorgelijke signalen of niet? Is er nu sprake van kindermishandeling, huiselijk geweld, of niet?
blog-naomi-dessaur-signalen-zijn-er-niet-niet
Yura Yarema / stock.adobe.com

Een

Registreren

Naomi Dessaur is van oorsprong maatschappelijk werker en sinds 2008 eigenaar van Dessaur Trainingen. Naomi geeft trainingen in de aanpak huiselijk geweld en kindermishandeling, speciaal voor professionals in de kinderopvang, zorg, welzijn en het onderwijs. Ook leidt ze aandachtsfunctionarissen op. Naomi heeft in 2018 het online platform 'Naomi Maakt Bespreekbaar' opgericht, waarmee ze ouders ondersteunt bij het praten met hun kinderen over seksualiteit. Haar missie is dat alle kinderen de ruimte krijgen om gezond, kansrijk en veilig op te groeien.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.