Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Werkstress: ga op reis!

Met gekromde tenen hoorde ik deze week het nieuws dat 41% van de Nederlanders last heeft van werkstress en maar liefst 1 miljoen Nederlanders kampen met burn-out-klachten. Tja, als je je werk of je werkgever niet meer leuk vindt, zoek je toch gewoon een andere.
Blog Jolanda Rikers - Werkstress: ga op reis!

Maar dat is in de tegenwoordige tijd niet meer zo gemakkelijk. Dus zul je even moeten roeien met de riemen die je hebt. Er komen vast weer betere tijden. Tot die tijd adviseer ik iedereen om tussen de bedrijven door zoveel mogelijk te ontspannen. Maak ook in tijden van reorganisaties en bezuinigingen, tijd vrij om even niks of iets anders te doen.

Zo heb ik mij onlangs aangemeld voor de bdKO studiereis. Als sector zitten we momenteel in zwaar weer. Juist daarom is het tijd voor nieuwe inzichten en vernieuwing. Ik verwacht tijdens deze 4-daagse reis te worden geïnspireerd tot een andere kijk op klantbeleving door vernieuwend ondernemerschap in andere branches. Hopelijk bieden de professionele begeleiders mij een reflecterend denkkader, zodat verder kan groeien in mijn leiderschap. Ik verheug me er nu al op.

Ga je mee?

Lees hier meer over de bdKO-studiereis door Nederland en België:

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.