Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers- Ut giet oan

Deze uitspraak hebben we helaas al tijden niet meer gehoord. En ook deze week niet, ondanks de strenge vorst. In Maastricht zeggen we ‘Sjeng, aon de geng’ als we met iets aan de slag gaan.

Zo ook vandaag in de eerste sessie voor ons nieuw strategische plan voor KOK en SPL. Alle managers uit beide stichtingen hadden zich super voorbereid en hadden er ook veel zin in.

Onder de bezielende leiding van Peter Notten hebben we vanuit een evaluatie van het huidige plan een eerste doorkijkje gemaakt naar de mogelijke scenario’s voor de toekomst. Vooral het dromen over de meest ideale situatie was zeer inspirerend. En opmerkelijk was ook dat we ondanks verdeeld over meerdere groepjes, toch heel erg op één lijn zaten.

‘We hebben nog tijd, ons nieuwe plan start vanaf 2019’

Er werden ook wel kritische vragen gesteld, die we nu nog niet konden beantwoorden. Maar we hebben nog de tijd, want ons nieuwe plan start pas vanaf 2019. Nog volop de tijd om alles goed uit te werken en vooral in gesprek te gaan met medewerkers, raad van toezicht, OR, oudercommissies, gemeente, het onderwijs en andere relevante partners.

Deze Sjeng is er klaar voor!


De vorige keer schreef Jolanda haar blog over de KOK-carnavalsoptocht, prachtig gekleed in groene capes met klavertjes vier én wuppies om uit te delen. Lees hier haar blog


 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.