Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Nieuwe strategie goed ontvangen

Afgelopen maandag is het nieuwe strategische plan op hoofdlijnen gepresenteerd aan het personeel. We hadden hiervoor een andere opzet gekozen. Behalve inhoudelijk werd het dus ook organisatorisch spannend om te zien hoe de strategie werd gewaardeerd
Blog Jolanda Rikers - Nieuwe strategie goed ontvangen

Alle managers waren verdeeld over de verschillende onderdelen: missie, visie, nieuwe waarden en doelstellingen. Nadat ik een korte toelichting had gegeven over de uitgangspunten van het plan, werd de medewerkers gevraagd om groene (mee eens) of rode (niet mee eens) stickers te plakken bij de verschillende onderdelen. Waar nodig mochten medewerkers aanvullende ideeën of opmerkingen toevoegen.


‘Vooral het afschaffen van HKZ werd met luid applaus aangenomen’

Het deed mij deugd om te zien dat nagenoeg alle medewerkers ons voorwerk met een groene sticker waardeerden. De enkele rode stickers en opmerkingen waren vooral positief kritisch. Vooral het afschaffen van HKZ werd met luid applaus aangenomen.

Het plan wordt binnenkort met de Raad van Toezicht, de oudercommissies, de gemeente Kerkrade en het onderwijs gedeeld. Daarna kunnen we aan de slag.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.