Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Mijn laatste blog

Tja, er is een tijd van komen en gaan. Inmiddels is mijn opvolgster gevonden en is het nu tijd om mijn laatste blog te schrijven. Met maar liefst 385 blogs in ruim 100.000 woorden is het wel een heel oeuvre geworden.
blog-jolanda-rikers-mijn-laatste-blog
Jolanda Rikers

Ik heb ze altijd met veel plezier geschreven en er was ook altijd wat te melden over onze sector. Tijdens bijeenkomsten van de brancheorganisatie of bdKO hoorde ik van collega’s weleens dat ze mijn blogs graag volgden.

Ik deelde de blog ook op mijn Facebook-, LinkedIn- en Twitter-account. Dus sommigen zagen mijn blogs zelfs driedubbel. Ik heb veel geleerd maar vooral genoten van mijn loopbaan bij dit mooie bedrijf, maar na 17 jaar is het tijd voor een nieuwe type bestuurder. Ik wens haar daarbij alvast heel veel succes, maar vooral plezier toe!

‘Mijn hart voor de kinderopvang gaat nooit verloren, maar ik geef nu wel graag het stokje door’

Op 27 augustus word ik 60 jaar en overweeg ik een carrièreswitch als coach. Ik volg hiertoe nu nog een opleiding en dat valt niet mee. Maar je bent nooit te oud om iets te leren.

blog-jolanda-rikers-mijn-laatste-blogRest mij nog iedereen te danken, die mij heeft geïnspireerd. Hopelijk waren mijn blogs ook inspirerend. Mijn hart voor de kinderopvang gaat nooit verloren, maar ik geef nu wel graag het stokje door.

Op woensdag 13 juli vier ik tijdens ons jubileumevent en het Wereld Muziek Concours in Stadspark ‘Hertenpark’ Kerkrade mijn afscheid. Tot dan!

Names de redactie van Kinderopvangtotaal willen wij Jolanda hartelijk bedanken voor haar blogs, waarmee ze ons een kijkje gaf in haar dagelijks werk als bestuurder van Kinder Opvang Parkstad. Dat deed ze met veel bevlogenheid en hart voor de sector. Heel veel succes bij alles wat je onderneemt, Jolanda!

Een belangrijk onderdeel van mijn coachopleiding is zelfreflectie, of beter gezegd: een continue reflectie op alles wat je doet. Reflectie is een proces van bewustwording. ‘Zonder reflectie geen leren’ zie je in veel leertheorieën terugkomen. En dat geldt dus ook voor het ‘leren coach zijn’. Lees de vorige blog van Jolanda

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.