Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Blog Ilse Raasing – Vier muren en een dak

Ken je dat gevoel? Dat je ziek bent en binnen moet blijven en dat na 24 uur de muren al op je afkomen? Ik ben er slecht in, gelukkig ook zelden ziek (klop klop), maar mijn familie weet ondertussen dat ze mij vooral met rust moeten laten als ik ziek ben want ik ben niet te genieten. Ten eerste omdat mijn lichaam niet doet wat ik wil en ten tweede omdat ik mij opgesloten voel. Opgesloten in een kamer met vier muren.
blog-ilse-raasing-vier-muren-en-een-dak
Ilse Raasing

Zo

Registreren

Ilse Raasing is directeur van stichting Kinderopvang Waterland in Monnickendam en voormalig columnist voor Management Kinderopvang. Zij is een energiek en mensgerichte manager met ruim 40 jaar ervaring in de kinderopvang. Naast haar passie voor kinderopvang is ze actief als zangeres en is ze ook jarenlang actief geweest in de politiek.

2 REACTIES

  1. Dank je.
    Gelukkig las ik jouw blog nog na het verhaal van de meneer van PACT.
    Een verademing…. Net als voor de kinderen wanneer zij van het schoolplein afgehaald worden om een heerlijke middag te gaan doorbrengen op een plek die bij hun past welke ze zoveel meer brengt dan een ‘verlengde of verrijkte schooldag’.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.