Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Corina Hülsman – Verhuisd

Een verhuizing brengt altijd behoorlijk wat werk met zich mee. Privé is dat al het geval, maar wanneer je met een heel kinderdagverblijf gaat verhuizen nog veel meer.
Blog Corina Hülsman - Verhuisd

Afgelopen maandag is een nieuwe vestiging van KinderRijk geopend en de afdeling Kwaliteit heeft het druk gehad met de voorbereidingen voor de verhuizing. Alle eventuele risico’s van het nieuwe gebouw moesten worden geïnventariseerd, onze pedagogische werkwijze moest worden aangepast voor de nieuwe situatie, de GGD moest op de hoogte worden gesteld en kwam voor een inspectie, er moesten aanmeldingen worden gedaan bij de gemeente en de Kamer van Koophandel…  Gelukkig is alles op tijd in orde gekomen! Altijd een fijn gevoel.


‘Vooruitlopend op de verhuizing brachten de kinderen een zelfgemaakte verhuisdoos mee met daarin van iedereen een favoriet knuffeltje of speeltje’

De pedagogisch medewerkers (en natuurlijk hun leidinggevende!) hebben ook enorm hard gewerkt. Eind vorige week is alles door hen ingepakt, door verhuizers naar de nieuwe plek gebracht en daar weer door de medewerkers op een nieuwe plek gezet. Natuurlijk heeft KinderRijk de inrichting als ‘derde pedagoog’ goed in de gaten gehouden en is er goed gelet op overzicht, speelhoekjes en andere belangrijke zaken.

Om de kinderen voor te bereiden op deze grote verandering mochten ze meelopen in een feestelijke optocht. Een week voor de opening van het oude naar het nieuwe gebouw liepen ze naar het nieuwe gebouw onder begeleiding van gitaarmuziek. Vooruitlopend op de feitelijke verhuizing brachten de kinderen in de optocht een zelfgemaakte verhuisdoos mee met daarin van iedereen een favoriet knuffeltje of speeltje. Hartstikke leuk om ze zo op een creatieve en tastbare manier mee te nemen in zo’n grote gebeurtenis. De kinderen hebben deze week voor het eerst lekker kunnen spelen en wennen aan hun nieuwe groep en omgeving. We wensen hen veel plezier op de prachtige nieuwe locatie!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.