Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Carola Winter – Vakantielunch op de Natuur BSO

Het is vakantie! Vrijheid blijheid. De natuur BSO van Wiedewei staat niet op een schoolterrein, maar is een zogenaamde stand alone. In de schoolweken halen we kinderen op bij een x aantal scholen en daarmee is de natuur BSO niet voor alle kinderen een optie tijdens de schoolweken. Echter in de vakantie mag je kiezen op welke BSO je vakantie komt vieren. Vaak zien we in de vakantie dus nieuwe gezichten, maar ook oude bekenden van vorige vakanties.
blog-carola-winter-vakantielunch-op-de-natuur-bso
Vakantielunch op de Natuur BSO van Wiedewei.

Op

Registreren

Carola Winter
Carola Winter werkt als Specialist Groene Kinderopvang voor Wiedewei, de groene kinderopvang van Kibeo. Een bijzonder groene functie die haar op het lijf is geschreven. In verschillende gedaantes is zij al jarenlang verbonden aan Groen Cement; de natuur is dan ook altijd de groene draad in de begeleiding van kinderen. In 2019 won zij de verkiezing van Pedagogisch Professional van het Jaar en met haar blogs nam zij de lezers mee in dit avontuur. Als de Groezelaar prikkelt en ontwikkelt zij alle zintuigen op een groene wijze.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.