Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Adrie Groot – Stop er nu eens mee!

“School vond ik maar niks. Ik kon niet leren.” Met die woorden raakte Johan mij. Ik was aan het klussen in het huis van mijn zoon en zijn vriendin. Johan werkte als 18-jarige samen met de aannemer aan de ‘zware’ klussen. Hij kon al veel zelfstandig en met professionele apparatuur uitvoeren. “Je kan prima leren”, antwoordde ik. “School had alleen niet in de gaten gehad dat jij niet gemakkelijk leert uit boeken maar vooral door zelf doen.”
Adrie Groot

Zowel

Registreren

Adrie Groot
Adrie Groot is vanuit het Jenaplanonderwijs (als leerkracht en directeur) in 1996 bestuurder geworden van Blosse Opvang en Onderwijs en haar voorgangers. Een organisatie voor onderwijs en kinderopvang met bijna 1100 personeelsleden in Heerhugowaard. Daar werken ze, met vallen en opstaan, en in gezamenlijkheid aan een rijk leef-, speel-, leer- en werkklimaat voor kinderen en medewerkers.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.