Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Amsterdam heeft eigen actieplan kinderopvang

Met een eigen actieplan wil de gemeente Amsterdam aan een oplossing werken voor het toenemende personeelstekort in de kinderopvang. De gemeente heeft, samen met de Amsterdamse kinderopvangbranche en opleidingen, nagedacht over oplossingen voor de korte én lange termijn.
private equity
ANP Foto

Nadat

Registreren

2 REACTIES

 1. Weet je, ik wil zo graag in een restaurant werken, maar niet rond etenstijd….

  Weet je hoe goed je werken in de kinderopvang kan combineren met eigen kinderen? nou gewoon je eigen kinderen naar de kinderopvang of bso. Heel leuk en goed voor je eigen kinderen en ook nog eens heel plezierig voor jezelf.

  Mocht het niet om eigen kinderen gaan maar om gastkinderen…..? Tja, dan bij ‘gastouderschap’ en kinderdagopvang de krenten uit de pap halen…..’t is een idee.

  Hoe zou het zijn voor de kinderen in de groep die jou alleen in de ochtend zien? nog meer gezichten op de groep? zullen we gewoon eens vanuit de kinderen gaan redeneren?

 2. Lees alle reacties
 3. Ik wil werken in de kinderopvang maar dan wel met flexibele werktijden.
  Dus tijden die te combineren zijn met schoolkinderen. Dan krijgt u een gemotiveerde HBO -SPH-er die elke groep kan en wil draaien.
  Vanaf volgend schooljaar ook nog gediplomeerd als kinderyogadocente en met meer dan 20 jaar ervaring in de kinderopvang inzetbaar op alle groepen.
  Meer info danielle_noorda@hotmail.com

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.