Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Amerpoort en Kinderopvang Irene gaan fuseren

Amerpoort en Kinderopvang Irene gaan fuseren

Kinderopvang Irene en Amerpoort in Utrecht gaan per augustus 2012 fuseren. De bestuurders Ton Caspers (Amerpoort) en Niek Dijkmans (Irene) ondertekenden daartoe een besluit. Beide organisaties zetten zich in voor kinderen met een verstandelijke beperking.

Beperking
De organisatie Amerpoort geeft begeleiding aan ruim 2400 mensen met een verstandelijke beperking in Utrecht, Flevoland en in ’t Gooi. Kinderopvang Irene biedt met twee locaties in Utrecht opvang aan kinderen van nul tot vier jaar die niet bij reguliere kinderdagverblijven terecht kunnen. Dat zijn kinderen met een verstandelijke, motorische of meervoudige beperking en kinderen waarvan niet precies duidelijk is wat de oorzaak is van hun ontwikkelingsachterstand.

Blijvende aandacht
Het samengaan van de organisaties  biedt Irene de mogelijkheid om opvang en behandeling te blijven bieden aan kinderen die extra zorg en aandacht nodig hebben. Voor Amerpoort betekent de samenwerking met Irene een uitbreiding van de zorg voor kinderen met een beperking.

Foto: Amerpoort

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.