Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Op pad met de rugzak

Ga picknicken met een rugzak. Elk kind heeft een rugzakje en pakt dat zelf in. Wie kan, maakt zelf zijn lunch: lekkere volkorenboterhammen met sla, kaas en tomaatjes die een tijdje in een (warme) rugzak kunnen zitten.

Ga picknicken met een rugzak. Elk kind heeft een rugzakje en pakt dat zelf in. Wie kan, maakt zelf zijn lunch: lekkere volkorenboterhammen met sla, kaas en tomaatjes die een tijdje in een (warme) rugzak kunnen zitten. Doe geen picknick met vleeswaren in de zomerperiode. Het kind pakt de sandwich zelf in een zakje en doet het in de rugzak. Iedereen pakt verder een banaan, een flesje water, een plastic bordje, een servet, een knuffel en iets leuks om mee te spelen, een bal of spelletje bijvoorbeeld. De pedagogisch medewerker heeft de grootste rugzak met het picknickkleed. Dan ga je te voet een mooie wandeling maken, allemaal stoer met de rugzak op de rug. Kies voor een gevarieerde route door woonbuurten, maar ook door buurten met wat natuur. Het allerleukst is de picknick natuurlijk in een bos, park of weiland, waar je fijn kunt spelen.

Meer activiteitentips binnen dit thema:

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.