Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Geef je thema kleur!

In deze rubriek geven we je zoveel mogelijk inspiratie voor het werken met VVE-thema’s. Deze keer gaat het niet om een specifiek thema, maar om ‘kleur’. Je krijgt ideeën voor kleuractiviteiten die je bij veel verschillende thema’s kunt toepassen.

 

In deze rubriek geven we je zoveel mogelijk inspiratie voor het werken met VVE-thema’s. Deze keer gaat het niet om een specifiek thema, maar om ‘kleur’. Je krijgt ideeën voor kleuractiviteiten die je bij veel verschillende thema’s kunt toepassen. Stel je duikt de komende maanden met de kinderen op het thema ‘herfst’, voeg dan een kleuractiviteit toe. De herfst is super kleurrijk met al die fraaie geel-, oranje-, rood- en goudtinten. Maar eigenlijk kan je kleuractiviteiten bij elk thema inzetten, van ‘lichaam’ tot ‘speelgoed’.

Wwweetjes

www.kinderboeken.nl/inspiratie/allesoverkleurenleren: uitleg over hoe kinderen kleuren zien in hun diverse ontwikkelingsfasen, maar ook tips voor handige boeken.
www.jufanke.nl/themakleurenvorm.html: kleurenfeest, Kleuteruniversiteit en leuke kleurspellen voor kinderen vanaf bso-leeftijd.

Andere activiteiten binnen dit thema:

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.