Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ei van papier-maché (Motorische ontwikkeling)

Dit wordt heerlijk kliederen voor de oudere kinderen!
Child playing with colorful toy dinosaurs. Educational toys for kids. Little boy learning fossils and reptiles. Children play with dinosaur toys. Evolution and paleontology game for young kid. Usage: Journal Inside 41189_030_007 (2020) Usage: Journal Inside 41189_030_007 (20200810) Usage: Journal Inside __ (20220301) *** Local Caption *** © famveldman / stock.adobe.com

1 tot 6 jaar

Wat heb je nodig? Een grote ballon, behangerslijm, wit wc-papier en een roerstok. Blaas de ballon op, en maak ondertussen met de roerstok een lekker papje van de lijm. Breng stroken papier aan op de ballon. Werk strook voor strook, voor het netste resultaat. Het is extra leuk om een verrassing (een mini-dino!) in de ballon te stoppen. Maak daarvoor, als je bijna klaar bent, een gleuf in de ballon. Je stopt de verrassing erin en werkt het gat daarna weg met nieuwe stroken papier. Als het ei klaar is, laat je het minimaal een dag drogen. Daarna kunnen de kinderen er met een zwarte stift ‘barsten’ op tekenen. Als er een verrassing in is gestopt, wordt het ei met een hamer opengebroken. Maak daar een ‘evenementje’ van. Super spannend!

Alle andere activiteiten binnen dit thema:

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.