Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Aanleveren jaarcijfers 2020 beloond met financieel inzicht in eigen organisatie

Het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang begint met het onderzoek voor het jaarlijkse sectorrapport. Er is ditmaal ook een benchmark aan toegevoegd. Organisaties die hun jaarcijfers over 2020 aanleveren, ontvangen een maatwerkrapport over de financiële ontwikkeling van hun organisatie.  
Foto: van Bruno /Germany via Pixabay

Deelnemers aan het onderzoek ontvangen het maatwerkrapport nadat het Waarborgfonds alle jaarcijfers en de vragenlijsten heeft verwerkt. Daarmee krijg je inzicht in hoe de eigen financiële ontwikkeling overeenkomt met die van de sector als geheel, en met organisaties die vergelijkbaar zijn met de jouwe.

Met het aanleveren van je jaarrekening aan het Waarborgfonds neem je automatisch deel aan het sectorrapport. De cijfers worden volgens het Waarborgfonds anoniem verwerkt en zijn niet individueel herleidbaar.

Het aanleveren van je jaarcijfers kan hier 

Vragen?

Heb je vragen over deelname aan het onderzoek? Of wil je meedoen, maar weet je niet zeker of je cijfers geschikt zijn? Neem dan contact op met het Waarborgfonds via info@waarborgfondskinderopvang.nl of bel naar Cora Mastwijk op 06 832 51750.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.