Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Anouk Levert – Kinderen zijn in ontwikkeling én volwaardige personen

Kinderen hebben nog een heleboel te ontdekken en te leren; dat is aan de ene kant vaak prachtig om te zien, aan de andere kant kan het soms ‘even niet zo praktisch zijn’. Want waarom werken ze soms niet mee? Of doen ze het nou om jou te pesten? Het antwoord is: nee.
blog-anouk-levert-kinderen-zijn-in-ontwikkeling-en-volwaardige-personen
Bessi/ Pixabay

De

Registreren

Anouk Levert
Anouk Levert is pedagoog (MSc) en 1000 dagen-coach en als zelfstandige werkzaam voor o.a. gezinnen en de kinderopvang, vanuit haar bedrijf Opvoedtwijfels (www.opvoedtwijfels.nl). Ze is moeder van een zoontje van 1, die twee dagen naar de kinderopvang gaat. Anouk gelooft niet in ‘one size fits all’ en kijkt graag naar wat er wél kan – binnen de wetgeving in de kinderopvang – en doet dat vanuit het perspectief en het belang van het kind. Ze gelooft in de kracht van échte ouderbetrokkenheid en ze deelt graag haar kennis over deze onderwerpen om anderen te inspireren en het voor zowel kinderen als professionals nog net iets leuker te maken op de kinderopvang.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.