8 Tips om vriendschappen te stimuleren

Bij kinderopvangorganisatie Partou wordt bovenmatig aandacht besteed aan het stimuleren van vriendschappen. Zeker tijdens de jaarlijkse Vriendjesweek die de kinderopvangorganisatie organiseert. Ze delen 8 handige tips om vriendschappen bij kleine kinderen (0-4 jaar) te stimuleren.
AdobeStock

Dit jaar zijn er twee spellen ontwikkeld in het kader van de Vriendjesweek: een Partou memoryspel en een kwartetspel. In een  app konden pm’ers een vriendschapsfilter over de foto’s leggen. En bn’er Bart Meijer van de Vrienden Quiz schreef speciaal voor Partou een vriendschapsgedicht.

Pedagogische coaches

Maar ook buiten de Vriendjesweek is er blijvende aandacht voor het stimuleren van sociale vaardigheden bij kinderen. De pedagogisch coaches van Partou ondersteunen pm’ers hierin. Dit doen zij d.m.v. interactiebegeleiding op basis van filmbeelden, coaching en het schrijven van artikelen hierover en deze onder de medewerkers te verspreiden. De pm’ers kunnen ook altijd terecht

0
699

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.