Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Startsein voor de Week van het Jonge Kind

Ben jij er klaar voor? Morgen geeft dagvoorzitter Noraly Beyer tijdens het openingscongres het startsein voor de Week van het Jonge Kind. Een uitgelezen kans om te laten zien wat jij en je collega's bijdragen in de ontwikkeling en beleving van jonge kinderen. Kinderopvang is leuk, nuttig èn belangrijk.
Startsein voor de Week van het Jonge Kind
Foto: ANP

Ook al hebben ouders, lokale politici, wijkgenoten en anderen veel met kinderopvang te maken, vaak weten ze niet precies wat er allemaal mogelijk is of bij komt kijken. De Week van het Jonge Kind kan een mooie aanleiding zijn om te laten zien welke activiteiten jouw organisatie in huis heeft om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren.

Gebruik deze week, officieel van 12 tot 18 april, om eens echt met ouders in gesprek te gaan. Of nodig je contacten uit en doe samen een activiteit. Heb je nog tips of inspiratie nodig?
Lees hoe je jouw opvang promoot>>

Ben je benieuwd wat er bij jou in de buurt wordt georganiseerd? Op de website van de Week van het Jonge Kind vind je een kaart met een overzicht met de aangemelde activiteiten per provincie.

Kinder Opvang Kerkrade

Kinder Opvang Kerkrade besteedt bijvoorbeeld op alle kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang aandacht aan het thema ‘de wereld’ rondom jonge kinderen. Elke dag presenteren ze een andere activiteit die past bij de ontwikkeling en vaardigheden van kinderen. Alle ouders zijn uitgenodigd om op locatie mee te doen en ook om er thuis aandacht aan te besteden.

Doen jullie mee aan de Week van het Jonge Kind? Stuur foto’s naar info@kinderopvangtotaal.nl o.v.v. Week van het Jonge Kind.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.