Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Voor Werkende Ouders ook voor oudercommissies

Belangenorganisatie Voor Werkende Ouders breidt haar terrein steeds verder uit. Vertegenwoordigde het kort geleden nog alleen de werkende moeders, vanaf 2014 kunnen ook oudercommissies van kinderopvanginstellingen zich aansluiten als lid.
Voor Werkende Ouders ook voor oudercommissies
Foto: ANP Photo

Een paar maanden geleden veranderde de belangenorganisatie haar naam van Voor Werkende Moeders naar Voor Werkende Ouders. Sinds 2010 probeert Voor Werkende Ouders voet aan de grond te krijgen in politieke discussies over, onder andere, ouderschaps- en vaderschapsverlof, flexibel werken, goede kinderopvang en kinderbijslag.
BOinK
Oudercommissies kunnen zich vanaf 1 januari 2014 aansluiten bij Voor Werkende Ouders. BOinK, de Belangenvereniging voor Ouders in de Kinderopvang, is de grootste belangenvertegenwoordiger van ouders en oudercommissies in de kinderopvang. Op dit moment is ongeveer 80 procent van de oudercommissies in Nederland lid van BOinK.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.