Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

The Nanny en Konnect bieden samen oudercommunicatie

Softwarebedrijf The Nanny is een samenwerking gestart met Konnect. Daardoor hebben klanten van producten van The Nanny vanaf nu software voor oudercontact binnen handbereik. Tijdens Kinderopvang Live op zaterdag 23 november, presenteren de twee organisaties zich samen met het nieuwe totaalconcept.
The Nanny en Konnect bieden samen oudercommunicatie

-ADVERTORIAL-

Met de toevoeging van de software van Konnect heeft de kinderopvangondernemer tools in handen om eenvoudig met ouders te communiceren. Dit kan bijvoorbeeld met een digitaal heen-en-weer-schriftje, het delen van foto’s en het laatste nieuws. Pedagogisch medewerkers kunnen met een computer, laptop of tablet op de groep via het programma constant contact houden met ouders. Het programma is ook als app te verkrijgen.

Huisstijl van de klant

Ouders merken geen verschil tussen  het ouderportaal van Konnect en de website van de kinderopvangorganisatie. Peter Baars, eigenaar van Konnect: ‘Dat komt omdat alles is opgemaakt in de huisstijl van de klant. Ouders ervaren het alsof ze geen software van ons, maar van hun eigen kinderopvangorganisatie gebruiken. We hopen dat dit ervoor zorgt dat de kinderopvangorganisatie nog beter tussen de oren van ouders komt.’

Persoonlijk

De programma’s van Konnect worden zo ver gepersonaliseerd, dat ouders altijd als eerste foto’s van hun eigen kind te zien krijgen. Dat geldt bijvoorbeeld ook als ze nieuws en de digitale nieuwsbrieven openen. Deze personalisatie is bedoeld om ‘de interesse van ouders meer naar de kinderopvangorganisatie toe te halen.’

Lees meer, ook over de aanwezigheid op Kinderopvang Live, op the-nanny.nl

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.