Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Stem op de genomineerden Pedagogisch Professional van het Jaar

mvelsink
Wie wordt de Pedagogisch Professional van het Jaar? Het stemmen op de drie genomineerde kandidaten Bernadette Heijkoop, Carola Winter – Brandwijk en Sarah El Messaoudi  kan vanaf nu beginnen.

Van de drie genomineerden zijn filmpjes gemaakt. Hierin laten de drie pedagogisch professionals zien wie ze zijn, waar ze werken en wat de grootste passie in hun werk is. Ook komen er collega’s van de kandidaten aan het woord. De drie kandidaten werken bij uiteenlopende organisaties en hebben verschillende speerpunten.

De kandidaten

Carola Winter – Brandwijk is pedagogisch medewerker bij Bso Wiedewei in Barendrecht (Kibeo). Ze is een echte groenspecialist, is actief als metselaar bij Groen Cement en organiseert workshops groezelen. Ze brengt haar enthousiasme voor natuur ook over op collega’s en kinderen. Sarah El Messaoudi werkt als pedagogisch medewerker op de peuterspeelzaal en de bso van Small Society in Almere. Sarah is een echte professional die zichzelf constant blijft uitdagen. Zo begon ze onlangs aan de hbo-opleiding pedagogisch coaching en zet ze zich volop in om de klantbelofte die de organisatie doet waar te maken. Bernadette Heijkoop is pedagogisch medewerker bij BSO Superstijn in Hazerswoude-dorp. Ze is een echte verbinder. Iemand die contacten legt met organisaties in het dorp. Dat heeft geleid tot een breed activiteitenaanbod: van golfclinics tot bonbons maken en van steppen rond de Reeuwijkse plassen tot het filmen van een libdub.

De winnaar

De drie kandidaten zijn door een collega voorgedragen. Er kant tot 5 april gestemd worden op de kandidaten. Wie er wint, wordt verder bepaald door het oordeel van de jury en deelnemers aan het openingsevent in de Week van het Jonge Kind op 5 april.  Er zijn mooie prijzen te winnen.

Ambassadeur

De Pedagogisch Professional van het Jaar-verkiezing is een initiatief van vaktijdschrift Kinderopvang en beroepsvereniging PPINK. Dit is de eerste editie, maar het is de bedoeling dat er elk jaar een Pedagogisch Professional van het Jaar wordt gekozen die een jaar lang ambassadeur van het mooie vak van pedagogisch medewerker in de kinderopvang kan zijn.

Bekijk de filmpjes en breng je stem uit

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.