Stem op de genomineerden Pedagogisch Professional van het Jaar

Wie wordt de Pedagogisch Professional van het Jaar? Het stemmen op de drie genomineerde kandidaten Jeffrey Alleman, Vanessa Koorn en Gerold Tilborg kan beginnen!

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Wie wordt de opvolger van Carola Winter? Beroepsvereniging PPINK en vakblad Kinderopvang organiseren een jaarlijkse verkiezing: de Pedagogisch Professional van het Jaar. De winnaar is een jaar lang ambassadeur van het mooie vak van pedagogisch medewerker in de kinderopvang.

Genomineerden

De kandidaten vertellen in een filmpje wie ze zijn en hoe zij zich inzetten voor een kwalitatief rijke kinderopvang. Gerold Tilborg biedt kinderen met zijn enthousiasme activiteiten, die hun ontwikkeling op verschillende vlakken stimuleert. ‘Het allermooiste van mijn vak vind ik om een lach te toveren op het gezicht van de kinderen.’

Stemmen

De drie kandidaten zijn door een collega voorgedragen. Stemmen kan tot 7 april 2020, 17.00 uur. Wie er wint, wordt verder bepaald door het oordeel van de jury en deelnemers aan het openingsevent in de Week van het Jonge Kind op 8 april. Er zijn mooie prijzen te winnen.

Winnaar

De winnaar is een jaar lang ambassadeur voor het mooie beroep van pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Dat betekent dat de winnaar af en toe op bijeenkomsten van PPINK of congressen van Kinderopvang een rol als spreker of panellid krijgt. En mogelijk meepraat op landelijk niveau. Zo kwam bij Carola Winter staatssecretaris Tamara van Ark (SZW) een kijkje nemen op de locatie. Lees meer

Bekijk de filmpjes en breng je stem uit >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.