Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

SKE en Kinderopvang Humanitas ronden fusie af

De fusie tussen SKE Kinderopvang en Kinderopvang Humanitas is juridisch afgerond. Vanaf 2016 gaat het onderdeel SKE verder onder de naam Kinderopvang Humanitas/SKE. Dit melden de twee organisaties in een persbericht.
Fusie SKE Humanitas.jpg
Na een uitgebreide voorbereiding

In oktober 2014 al vond de bestuurlijke fusie tussen beide organisaties plaats. Na een uitgebreide voorberieding, vormen de beide stichtingen vanaf 1 januari 2016 één organisatie. De fusie betreft ook de Stichting Kinderopvang Haaksbergen, de Stichting Servicepunt Kinderopvang en de Stichting de Overblijfklup. SKE Peuteropvang?SKEP gaat door als zelfstandige rechtsperoon.

De overname van SKE heeft Kinderopvang Humanitas flink wat geld gekost. Toch zou de organisatie bezig zijn met een tweede overname. Lees meer

Regiokantoor

Alle vestigingen van SKE kinderopvang in Twente en de Achterhoek vormen vanaf deze datum samen de regio SKE van Kinderopvang  Humanitas. Het management van de locaties, diensten als klantenservice, planning en plaatsing en de pedagogische ondersteuning worden ook bij Kinderopvang Humanitas decentraal vanuit een regiokantoor uitgevoerd. De huidige adjunct-directeur van SKE, Sipke de Jager, is aangesteld als regiomanager van de regio SKE.

Over SKE

SKE kinderopvang was met 88 kinderdagverblijven, BSO’s en peuterspeelzalen de grootste aanbieder van kinderopvang in de regio’s Twente en Achterhoek. Er worden iedere dag bijna vierduizend kinderen in de leeftijd van nul tot 13 jaar begeleid en gestimuleerd in hun ontwikkeling, in een veilige en vertrouwde omgeving.

Over Kinderopvang Humanitas

Stichting Kinderopvang Humanitas is de grootste landelijke kinderopvangaanbieder zonder winstoogmerk, met in totaal 288 kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang, peuterspeelzalen en gastouders door heel Nederland.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.