Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Op ontdekkingstocht in de natuur

“Dit waren 2 dagen die Maartje niet snel zal vergeten!!”, aldus moeder van Maartje, BSO-kind bij SKSG. SKSG heeft met ‘Op ontdekkingstocht in de natuur’ zo’n 700 SKSG-kinderen blij gemaakt. Ze konden zich heerlijk uitleven tijdens het bouwen van een fort met dozen, optuigen van een meiboom, kinderyoga, natuurspeurtochten, vogelhokjes timmeren, vuur maken met kinderen en marshmallows roosteren, rollen met vier doorzichtige bollen over het water, en veel meer.
Op ontdekkingstocht in de natuur
Foto: Baudewijn Fotografie

Regen en wind deerden hen niet. Aan dit grote tweedaagse evenement deden zo’n 100 pedagogisch medewerkers en 700 kinderen van 4 t/m 12 jaar mee. Op alle SKSG-locaties worden wekelijks uiteenlopende activiteiten georganiseerd om kinderen ‘spelend de wereld om hen heen te laten ontdekken’, vooral in de natuur. Met de grotere centraal georganiseerde activiteiten bereikt SKSG in één klap vele honderden kinderen.

Wij-gevoel

Projectmanager Welmoed van der Goot is dik tevreden met het resultaat: “SKSG is een grote organisatie en we laten zien dat er een groot wij-gevoel is als we topactiviteiten met elkaar neerzetten. Daar doen we het voor! Voor ons is een tevreden en blij kind de uitdaging waar we het voor doen. Elke dag weer.”

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.