Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Online inspiratiesessie over de Media Ukkie Dagen

Netwerk Mediawijsheid vraagt ook dit jaar landelijk aandacht voor het belang van mediaopvoeding van kinderen van 0 tot 6 jaar oud, tijdens de Media Ukkie Dagen van 25 maart tot en met 1 april 2022. Meer informatie over de campagne? Volg de inspiratiewebinar op dinsdagavond 8 februari.
online-inspiratiesessie-over-de-media-ukkie-dagen

Jaarlijks vinden de Media Ukkie Dagen plaats: een week lang extra aandacht voor het belang van mediaopvoeding bij jonge kinderen. Wie met (jonge) kinderen werkt zal weten dat smartphones, tablets en tv’s een grote aantrekkingskracht hebben op kinderen. Vooral bij jonge kinderen is het belangrijk om ze daarbij te begeleiden. Hoe doe je dat? En hoe ondersteun je ouders die vragen hebben over het mediagebruik van hun kinderen?

Inspiratiesessie

Daarvoor wil Netwerk Mediawijsheid tools en tips bieden tijdens de Media Ukkie Dagen. Om professionals in de kinderopvang en het onderwijs die met jonge kinderen werken te inspireren over wat je allemaal kunt doen tijdens de Media Ukkie Dagen, organiseert Netwerk Mediawijsheid een inspiratiewebinar op dinsdagavond 8 februari van 19.30 tot 20.30 uur. Tijdens de webinar krijgen professionals meer informatie over de campagne en praktische tips om toe te passen in de praktijk. Experts delen hun ervaring en de plannen die zij hebben voor 2022 op het gebied van mediaopvoeding.

Meedoen aan de online inspiratiesessie? Klik hier >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.