Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Nieuwe prognose: kosten kinderopvang blijven stijgen

Ondernemers in de kinderopvang zijn volgend jaar nog duurder uit dan verwacht, volgens de aangepaste kostenprognose van AYIT Consultancy. De totale kosten kunnen oplopen tot 4,5 procent, een half procent meer dan eerder werd geraamd.
iStock

Als

Registreren

1 REACTIE

  1. Taaleis 3F: Het is mooi dat de gemeente Ronde Venen met 5 kinderopvang organisaties zelf bepaald hebben wat ze uit de taaleis 3F willen halen, maar dat zal denk ik geen invloed hebben op de eis vanuit de overheid dat iedere PM-er die actief is binnen de kinderopvang, dat niveau haalt. Ik neem aan dat iedere PM-er in nederland aan dezelfde eisen moet voldoen en daarvoor een toets o.i.d. positief zal moeten afronden.
    Wat ik wel erg graag zou willen weten is hoe het toetsen van de PM-ers in zijn werk gaat. Waar zou ik daarover iest kunnen lezen? Wordt er daarbij rekening gehouden met individuele PM-ers die bijvoorbeeld serieuze “examen-vrees” hebben?

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.