Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe bijeenkomsten GGD-GHOR in juni

Susan Schaeffer
De afgelopen weken heeft GGD GHOR Nederland verschillende bijeenkomsten in het land georganiseerd over de Wet IKK en het toezicht op de nieuwe kwaliteitseisen die dit jaar en 2023 ingaan. De bijeenkomsten werden druk bezocht en daarom organiseert GGD GHOR Nederland nog meer bijeenkomsten in juni.
iStock

Afgelopen weken maakte GGD GHOR Nederland een tour langs verschillende steden. Tijdens acht bijeenkomsten werden presentaties gehouden over het toezicht op de nieuwe kwaliteitseisen voor 2019 en 2023. Er werd onder meer ingegaan op de eerste ervaringen met toezicht op de BKR en de pedagogisch beleidsmedewerker.

Nieuwe data

De opkomst was groot, meer dan 1.500 mensen woonden de bijeenkomsten bij. Vanwege de opkomst en verzoeken om extra bijeenkomsten, organiseert GGD GHOR aanvullende bijeenkomsten in juni. De data en locaties worden binnenkort bekend gemaakt. Wil je alvast weten waarover ze het gaan hebben, bekijk dan hier de presentatie.

Lees ook: Om de kinderopvangorganisaties te ondersteunen bij de invoering van de Wet IKK binnen de organisatie organiseert het Waarborgfonds Kinderopvang dit voorjaar meerdere regiobijeenkomsten. Lees meer

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.