Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe beslisboom voor alle leeftijden

Er is een nieuwe beslisboom voor de kinderopvang, die geldt voor kinderen van alle leeftijden. De beslisboom is aangepast nu de coronamaatregelen (voorlopig) van tafel zijn. De beslisboom is een vertaling van de richtlijnen van het RIVM, voor de kinderopvang.
nieuwe-beslisboom-voor-alle-leeftijden
Foto: Tim Kraaijvanger via Pixabay

Onlangs is het protocol Kinderopvang & COVID-19 opgeheven. Wanneer het aantal besmettingen met het coronavirus weer toeneemt, kan het protocol weer van kracht worden.

Beslisboom (versie 25 april 2022)

Omdat de meeste coronamaatregelen van tafel zijn, is ook de beslisboom bijgewerkt, waarmee bepaald kan worden of een kind wel of niet naar het kinderdagverblijf, de gastouderopvang, bso of noodopvang kan gaan.

Download de meeste actuele versie van de beslisboom >>

Het protocol Kinderopvang & COVID-19 is voorlopig opgeheven. Voor de kinderopvang gelden geen specifieke coronamaatregelen meer, nu het kabinet het grootste deel van de coronamaatregelen heeft losgelaten. Mocht het virus weer oplaaien, dan kan het protocol weer geactiveerd worden. Lees meer

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.