Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Nieuw VVE-programma voor gastouders

VVE

Er is een VVE-programma ontwikkeld speciaal voor kinderen die naar de gastouder gaan: Kiki. De beer Kiki vormt het middelpunt en deze beer beleeft samen met de kinderen allerlei avonturen. Iedere maand is er een ander thema, bijvoorbeeld de boerderij, eet smakelijk en wie is mijn familie?

Kansen in Kinderen
Kiki staat voor Kansen in Kinderen. Hester Baars werkte jarenlang als gastouder en begeleidde daarna gastouders. De komende maanden verzorgt ze vrijblijvende informatieavonden voor gastouders over het VVE-programma. Daarnaast geeft ze trainingen om te leren werken met het VVE-programma bestaande uit tien bijeenkomsten. Hier kan de gastouder het certificaat ‘Kansen in kinderen’ behalen.

Ook voor nanny’s
Kiki is voor een groot deel gebaseerd op al bestaande VVE-programma’s, maar sluit aan op de situatie van een gastouder of een nanny. Kiki is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden tot 4 jaar. Er is een welkomstpakket, maar ook een jaarabonnement mogelijk.

Foto: Stock.xchng

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.